Saturday, June 8, 2024

MASALAH MASALAH KEDAI MAKAN HARI INI - CHEF OBIE

 





👇
Anda yg mempunyai isu ini sehingga tahun 2024 ?
- Berjaya buat sale tinggi setiap bulan tetapi profit terlalu sedikit.
- Tidak tahu menu dalam kedai mana yg perlu dilupuskan dan mana yg perlu dikekalkan
- Ingin memantapkan lagi menu sedia ada
- Ingin menjadikan menu pilihan sendiri sebagai menu pilihan pelanggan
- Ingin standardkan resepi menu sedia ada sesuai dengan harga jualan dan profit yg memuaskan
- Tidak tahu bagaimana utk tangani isu pembaziran dlm menu hidangan yg tidak disedari
- Ingin Kurangkan pekerja atau manpower tanpa mengganggu pengeluaran produktiviti
- Dan ....banyak lagi isu-isu yg berkaitan.


Hola hola roger roger CHEF OBIE & Team untuk Research And Development ( R&D ) menu baru untuk kedai anda atau memantapkan lagi menu sedia ada untuk lebih standardize ber SOP ❤
👇
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
mgjconsultancyfile@gmail.com

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi





Atau Anda perlukan perkhidmatan FOOD CONSULTANT Chef Obie
Yang BerSOP & Standardize ?

✅Food Testing
✅ Setup Central Kitchen
✅ Setup Restaurant
✅ Kiosk
✅ Gerai
✅ Food Delivery
✅ Catering
✅ Related F&B Bussines
👇

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi







Jangan segan untuk hubungi pihak Chef Obie !!! Ramai telah berjaya dan memenuhi impannya , Anda bila lagi ?

👇

p/s Fees / Yuran berpatutan dan ia bersesuaian dengan skala masalah yang sedang anda hadapi


No comments:

Post a Comment

Nak Buka Perniagaan Berasaskan Makanan ? Hubungi Chef Obie Sifu Resto Malaysia Sejak 2012 Hingga Kini

    Nak Buka Perniagaan Berasaskan Makanan ? Hubungi Chef Obie Sifu Resto Malaysia Sejak 2012 Hingga Kini Assalamualaikum wbt Kesayangan Sem...